چادژ: همکاری بین تولیدکنندگان بزرگ و کوچک منجر به کشاورزی پایدار می شود

ایمنی، امنیت و تامین غذا به یک موضوع استراتژیک اروپایی و جهانی تبدیل شده است و به همین دلیل است که اتاق بازرگانی صربستان (PKS) به همراه وزارت کشاورزی، جنگلداری و مدیریت آب برای تغییر نگرش نسبت به استفاده از منابع تلاش خواهند کرد. مارکو چادژ، رئیس اتاق بازرگانی صربستان امروز خاطرنشان کرد: و روش های تولید محصولات کشاورزی، از طریق ارتباط شرکت های بزرگ داخلی و منطقه ای با مزارع کوچک و تحول دیجیتال و آموزش آنها را گفت.

 

 

 

چادژ در کنفرانس "تحول سیستم های غذایی" در اتاق بازرگانی صربستان گفت که این موضوعی است که نه تنها به کشاورزی، بلکه به اقتصاد داخلی و جهانی نیز مربوط می شود.

 

چادژ خاطرنشان کرد: وقتی راه‌حل‌ها و نحوه تولید رقابتی‌تر و پیروی از روندهای جهانی را مورد بحث قرار می‌دهیم، باید به این فکر کنیم که چگونه فلسفه ارتباط با منابع و نحوه تولید را تغییر دهیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی صربستان چادز گفت که تولید کنندگان می‌خواهد همراه با وزارت کشاورزی و از طریق شبکه اتاق‌های بازرگانی منطقه‌ای و انجمن اتاق‌های بازرگانی بالکان غربی، به ارتباط تولیدکنندگان بزرگ، مشارکت قوی‌تر آنها در همکاری و انتقال دانش به کوچک‌تر کمک کند. 

 

به گفته وی، در آینده، فناوری برای موفقیت در این فرآیند از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود و به همین دلیل است که مرکز تحول دیجیتال (CDT) اتاق بازرگانی صربستان تاکنون از شرکت های متعددی از بخش های فرآوری، مواد غذایی و کشاورزی حمایت کرده است.

 

ما به این کار با همکاری موسسه BioSens و سایر موسسات و کمک به ایده‌های نوآورانه و شرکت‌های جدید که به روشی هوشمندانه این تحول را ایجاد می‌کنند و وارد می‌کنند، ادامه خواهیم داد و به چگونگی نه تنها نوآوری، بلکه استفاده از روباتیک نیز توجه می‌کنیم. و سیستم اینترنت اشیا، به کشاورزی احیا کننده در تولید اولیه کمک می کند.»

 

الکساندر مارتینوویچ، وزیر کشاورزی، جنگل‌داری و مدیریت آب، گفت که کشاورزی در دهه‌های گذشته متکی به روش‌های فشرده بود که بازدهی بالا را به همراه داشت، اما به قیمت تخریب خاک، تنوع زیستی و پایداری اکوسیستم نیست.

 

وی افزود: امروز که شاهد تغییرات چشمگیر آب و هوا و منابع محدود در کشاورزی هستیم، باید روش‌های خود را بررسی کنیم و به سمت رویکردی پایدار و سازگار با محیط زیست در کشاورزی برویم. مارتینوویچ خاطرنشان کرد: کشاورزی احیا کننده، به عنوان یک روش مدرن اما مبتنی بر سنت، یکی از این رویکردها را نشان می دهد.

 

او می افزاید که کشاورزی احیا کننده نه تنها راهی برای احیای زمین های تخریب شده است، بلکه چشم اندازی از کشاورزی است که در هماهنگی با طبیعت عمل می کند.

 

وی یادآور می شود که در 18 مهرماه سال جاری، وزارتخانه کارگروهی را تشکیل داد که اسناد سیاست عمومی را برای تنظیم بلندمدت و ترویج روش های احیاکننده در تولیدات کشاورزی آماده می کند.

 

به عنوان بخشی از کنفرانسی که توسط فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)، وزارت کشاورزی، جنگلداری و مدیریت آب و وزارت کشاورزی برگزار شده است، امروز دو پنل اختصاص داده شده به کشاورزی احیا کننده برگزار شد.

 

نبیل گنگی، معاون منطقه‌ای دفتر منطقه‌ای فائو برای اروپا و آسیای مرکزی، در یک آدرس آنلاین در مورد کشاورزی احیاکننده به عنوان یکی از راه‌های پاسخگویی به چالش‌های جهانی تغییرات اقلیمی، تامین غذا برای شرکت‌کنندگان در نشست صحبت کرد. 

 

ولادیمیر جوکوویچ، معاون نخست وزیر در امور سیستم اقتصادی و وزیر کشاورزی، جنگلداری و مدیریت آب مونته نگرو، سیوتان تریپووفسکی، وزیر کشاورزی، جنگلداری و مدیریت آب مقدونیه شمالی و لیویجا پاویچویچ، وزیر امور خارجه در پانل اول "نقش" شرکت کردند. کشاورزی احیا کننده در تحول سیستم های غذایی". از کشاورزی، جنگلداری و مدیریت آب صربستان، در حالی که در پانل دوم "نمونه هایی در کشور ما و در جهان" نمایندگان شرکت های منطقه ای، میلیکا میلانوویچ، مدیر امور شرکت ها در شرکت "نستله" و جوان بوگارچیچ، مدیر بازاریابی در شرکت "ایملک" تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

۵
از ۵
۲ مشارکت کننده